Il Colosseo

预订

饭店 | Il Colosseo | Alkmaar

在我们餐厅,您体验的不仅是地道菜、意大利菜还有独特的异域风情。 Il Colosseo饭店不仅提供琳琅满目的美味食物,还有完美的用餐氛围!

人气超高的意大利的饭店

欢迎光临本餐厅,快用意大利菜犒劳一下您的胃吧! 精美食品满足您不同的口味需求。 走过路过,不要错过我们为您精心准备的超赞午餐 或 是晚餐哟! 本店免费WiFi,解决您的流量困扰!

欢迎预订会展餐饮服务。

还等什么?赶紧联系我们订位吧! 在线订位 务,让您更轻松。 预定方式还包括电话:+31725202223。 可供选择的支付方式有Visa卡、免触式银行卡、万事达卡、借记卡和现金支付。 您也可以订餐后选择外带。 在为准备聚会美食犯愁?高级到会服务,帮您解决烦恼。 无论您打算举办何种宴会或庆典,都可以和我们联系。 本餐厅星期一 和 星期二休息。

位置

单击以显示地图

您的 IP 地址将发送到 Google Maps。

Schoutenstraat 12, 1811 HD Alkmaar, 荷兰

进行 预订

+31725202223

我们的 营业时间

星期一
打烊
星期二
打烊
星期三
17:00 – 21:30
星期四
12:00 – 21:30
星期五
12:00 – 21:30
星期六
12:00 – 21:30
星期日
17:00 – 21:30
22/12/2019 – 05/01/2020
打烊

可用 支付方式

关于我们

Trattoria Ristorante Italiano

authentiek, puur & vers

Wij heten u graag van harte welkom in onze trattoria, lunchroom en restaurant. Bij Il Colosseo kunt u terecht voor (warme)lunch en diner.

Il Colosseo serveert gerechten die bereid zijn met verse ingrediënten. Groente, kruiden, vlees en vis zijn van hoge kwaliteit. De smaak is puur en natuurlijk, de kracht van onze keuken. Producten die niet in Nederland te krijgen zijn, worden rechtstreeks uit Italië geïmporteerd. . De bekende pizza staat bij Il Colosseo niet op de kaart, wij kiezen ervoor uitsluitend Italiaanse specialiteiten te serveren.

Trattoria

Trattoria staat oorspronkelijk voor het goede Italiaanse leven, lekker eten & drinken. Gerechten zijn op eenvoudige wijze bereid met de hoogste kwaliteit verse ingrediënten. Kleine hapjes en handzame porties uit de Sicilaanse keuken.

De smaak van het seizoen

Sommige producten zijn seizoensgebonden en staan dus tijdelijk op de kaart. Wat dacht u van een pasta met asperges of huisgemaakte pompoensoep? Wij passen daarom regelmatig onze kaart aan.

Pure pasta

Een goede pasta komt niet uit een pakje. Il Colosseo maakt op ambachtelijke wijze alle pasta’s zelf. Tagliatelle, spaghetti en ravioli, naturel, met basilicum of zongedroogde tomaten. Een van onze bekendste specialiteit is de in parmezaanse kaas geflambeerde pasta, deze wordt aan tafel voor u klaar gemaakt!

Over ons

Salvatore komt uit Sicilië en is opgegroeid met de unieke smaak van de Italiaanse keuken. Zijn ouders en ook andere familieleden hebben diverse restaurants gehad in Italië en Nederland. Ook heeft hij zelf in verschillende pizzeria’s en specialiteitenrestaurants ervaring opgedaan. De traditionele keuken van Sicilië kent voor hem geen geheimen en dat proeft u. Ook Siobhan heeft veel ervaring opgedaan in de horeca en zij heeft een opleiding Hoger Hotelmanagement gevolgd. In 2009 zijn wij getrouwd op Sicilië en in 2010 is onze dochter, Gioia Michela, geboren. Haar hebben wij ook op Sicilië laten dopen, waarvan de foto in het restaurant te bewonderen is. Salvatore en Siobhan doen samen hun uiterste best het u naar wens te maken en u een gezellige en heerlijke Italiaanse avond te bezorgen!

我们的 服务

我们的 最新评论

平均评分
4.9 /5
★★★★★
☆☆☆☆☆
服务
★★★★★
☆☆☆☆☆
餐饮
Jolanda v. 02/12/2019
"Een feestje om hier te komen. Ontspannen sfeer, attente bediening en heerlijk eten."
+ 阅读更多 - 收起
Robin R. 23/11/2019
"Wederom weer heerlijk gegeten en genoten van de geweldige gastvrijheid"
+ 阅读更多 - 收起

一览 无遗

Twitter_Logo_Blue